BELSŐÉPÍTÉSZETI ÉS LAKBERENDEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

TANÁCSADÁS

Nincs két egyforma igény és nincs két egyforma lakás sem. Minden tervezési és szervezési munkára külön árajánlatot készítek.

Amennyiben telefonon vagy e-mailben megkeres, megbeszélünk egy kedvező időpontot a személyes találkozóra, lehetőleg a felújítandó, átalakítandó ingatlanban. Ha új épületről van szó, akkor pedig tetszés szerint.

TERVEZÉS

Tervezési csomagjaimat az utóbbi időszak leggyakrabban felmerülő igényei alapján alakítottam.
Koncepció tervek: melyek alkalmasak a lakás rejtette lehetőségek feltárására és az alapvető szín és formavilág megteremtésére. Ez alapján már egy előzetes költségbecslés is készülhet a kivitelezésre.
Komplett lakberendezési terv, mely minden szükséges tervet tartalmaz mely a megvalósításhoz szükséges.

KIVITELEZÉS

Annak ajánlom, aki nem igényel különösebb designt, nem a legújabb trendek szerint alakítána lakását, de igényes szép kivitelben szeretné megvílósítani azt.

Fontos számára, hogy a kivitelezők ne verjék át, és az átalakítási munka zökkenőmentesen szakember felügyelete mellett menjen végbe. Hívjon fel vagy küldjön egy e-mailt és tájékoztatást küldök a kivitelezés szervezéssel kapcsolatos várható díjakról.

MUNKAFÜZET

Mit érdemes átgondolnia lakásfelújítás/lakásátalakítás vagy új lakás esetén a befejező munkák megkezdése előtt?

A személyes konzultációs díj összege: 50.000 Ft+kiszállási díj.

A kitöltött munkafüzet és kalkulátor nagyban elősegíti munkámat, így amennyiben ezeket visszaküldi nekem, a személyes konzultáció díjából 20.000 Ft kedvezményt igénybe vehet.