TERVEZÉS

Tekintse meg tervezési csomagjaimat, melyek a leggyakrabban felmerülő igények alapján lettek kidolgozva

Tervezési csomagjaimat az utóbbi időszak leggyakrabban felmerülő igényei alapján alakítottam.

Koncepció tervek, melyek alkalmasak a lakás rejtette lehetőségek feltárására és az alapvető szín és formavilág megteremtésére. Ez alapján már egy előzetes költségbecslés is készülhet a kivitelezésre.

Komplett lakberendezési terv, mely minden szükséges tervet tartalmaz mely a megvalósításhoz szükséges.

Kivitelezést segítő tervek, melyek a kivitelezőknek fontos információkat tartalmazzák, hogy a kivitelezés megkezdésekor ne merüljenek fel megválaszolásra váró kérdések és a szükséges anyagok beszerzése is egyszerű legyen. Természetesen ettől eltérő összeállításban egyedi tervezési ajánlat is készülhet.

TERVEZÉSI CSOMAGOK

KONCEPCIÓ TERV ÁTALAKÍTÁSHOZ

3.500 Ft/nm-től

Azoknak ajánlom akik, a jövőben szeretnék lakásukat átalakítani, látni szeretnék, milyen lehetőségeket rejt otthonuk, lakberendező szakértő gondoskodása és ötletei szükségesek.

KOMPLETT LAKBERENDEZÉSI TERV

8.500 Ft/nm-től

Azoknak ajánlom, akik a lakásuk kialakítása vagy átalakítása előtt alaposan átgondolt, harmonikus koncepció alapján a kivitelezésig szeretnék a lakberendező szakértő segítségét igénybe venni. Az anyagok kiválasztásásval és részletes tervekkel megtámogatva, szeretnék kialakítani egyedi otthonukat, hogy a kivitelezők tényleg azt valósítsák meg amit ő elképzelt.

KIVITELEZÉST SEGÍTŐ TERVEK

5.500 Ft/nm-től

A kivitelezéshez és kivitelezés szervezéshez elengedhetetlen tervcsomag, mely megkönnyíti a kivitelezőkkel való kommunikációt, elejét veszi a félreértéseknek és segít a megvásárolandó anyagok (hidegburkolat, melegburkolat, szerelvények stb.) mennyiségének meghatározásában.

MUNKAFÜZET

Mit érdemes átgondolnia lakásfelújítás/lakásátalakítás vagy új lakás esetén a befejező munkák megkezdése előtt?

A személyes konzultációs díj összege: 50.000 Ft+kiszállási díj.

A kitöltött munkafüzet és kalkulátor nagyban elősegíti munkámat, így amennyiben ezeket visszaküldi nekem, a személyes konzultáció díjából 20.000 Ft kedvezményt igénybe vehet.